ΟΙ 10 ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ.


Προσοχή!!! Το θέαμα που ακολουθεί είναι άκρως επικίνδυνο. Μπορεί να προκαλέσει καρδιακές προσβολές ακόμα και εγκεφαλικά επεισόδια σε κάθε αντρική ύπαρξη. Το υπερ-θέαμα περιέχει τις 10 πιο ποθητές γυναίκες που συναντάμε στο "πανί" του σινεμά. Οι επιλογές της δεκάδας ελπίζω να σας βρίσκουν σύμφωνους, σε αντίθετη περίπτωση σχολιάστε.

-10- Penelope Cruz. Η Penelope στα 36 της χρόνια είναι πιο ποθητή από ποτε. Η όμορφη ισπανίδα ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε ισπανικές ταινίες όσο και σε αμερικανικες, και τα έχει καταφέρει εξίσου καλά. Οι πιο γνωστες τις ταινίες είναι το Vanilla sky , Blow και το Bandidas.





-9- Sandra Bullock. Τόσο όμορφη όσο και ταλαντούχα. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές αμερικανικες ταινίες, μερικές από αυτές είναι : το Speed , Miss Congeniality kai While You were Sleeping. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1964.








-8-H Angelina Jolie γεννήθηκε το 1975 στις ΗΠΑ. Είναι ηθοποιός που έχει κάνει πόλους θεατές να παραμιλάνε όχι μονο με την εμφάνιση της αλλα και με το ταλέντο της.Έχει κατακτήσει πολλά βραβεία όπως η Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Awards και τα Οσκαρ.



-7- Η Scarlett Johansson γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1984 στη Νέα Υόρκη. Η Scralett έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία North το 1994 από τότε μέχρι σήμερα έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες στις οποιες αναγνωρίζεται συνεχεια για το ταλέντο της.





















-6- H Megan Fox είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 1999 και δύο χρόνια αργότερα πέρασε στο χώρο του κινηματογράφου. Έγινε ευρύτερα γνωστή με τη συμμετοχή της στην ταινία του Μάικλ Μπέι, Transformers (2007). Γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1986 στο Όακ Ριτζ του Τενεσί. Έχει ρίζες από Ιρλανδία, Γαλλία και Ιθαγενείς της Αμερικής, γεγονός που κάνει τα χαρακτηριστικά της επικίνδυνα όμορφα.











-5- H Jennifer Aniston γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969, στη Καλιφόρνια είναι Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή από το ρόλο που έπαιξε στην αμερικάνικη σειρά Τα Φιλαράκια. Εκτος από την τηλεοπτική της καριέρα έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές αμερικανικες ταινίες. Η παρουσία της είτε στην μικρή είτε στην μεγάλη οθόνη ανεβάζει πάντα τα θερμόμετρα σε υψηλές θερμοκρασίες.







-4- Η Keira Knightley γεννήθηκε στο Teddington του Middlesex, στην Αγγλία, στις 26 Μαρτίου του 1985. Άρχισε την καριέρα της από παιδική ηλικία αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά το 2003 με τη συμμετοχή της στις ταινίες Bend It Like Beckham, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Η γνωστη πειρατίνα έκανε ολόκληρο τον αντρικό πληθυσμό να ξεφυσά και να κοκκινίζει σε κάθε πλάνο που συμμετείχε.




























-3- Στο νούμερο τρία βρίσκεται η Jessica Alba και τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνα... Η γνωστη ηθοποιός είναι γεννημένη στις 28 Απριλίου του 1981 στις ΗΠΑ. Η παρουσία της στις ταινίες Συν City και Into the blue έχουν κόψη πραγματικά την ανάσα ενώ η παρουσία της στο Fantastic 4 έχει κάνει τεραστια επιτυχία.



































-2- Η Eva Mendes Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1974 και είναι Κουβανικής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του '90 και έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της σε εμπορικά επιτυχημένες ταινίες όπως τα 2 Fast 2 Furious, Hitch, Training Day, Ghost Rider και We Own the Night. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας κάνουν σίγουρα να αναστατωθείτε.











































-1- Monica Bellucci. Στο άκουσμα και μονο του ονόματος της δημιουργούνται "άβολες" και αμήχανες καταστάσεις. Η Ιταλίδα ηθοποιός παρα τα 46 χρόνια της προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια για "πλάκα" σε όλους τους άντρες. Η καριέρα της αριθμεί παρα πολλές ταινίες κυρίως ευρωπαϊκές δεν λείπουν όμως και οι "Hollywood" επιτυχίες της όπως το Μatrix.